top of page
KKN_6143.jpg

Diëtiste Karen Andrade

Ik ben blij dat je hier terecht bent gekomen. Wij delen hoogstwaarschijnlijk dezelfde interesses in voeding. Het moet lekker zijn! Er is niets gezelligers dan met je vrienden en familie aan tafel te zitten met een uitgebreide maaltijd. En als je zondigt, doe het bewust.

Home: Welcome

BALANS

Graag wil ik samen met jou aan de slag. De wereld waar wij nu inleven kan hectisch en verwarrend zijn, zeker als het op voeding neerkomt.

Als diëtiste wil ik je graag helpen om je weg te vinden en balans te brengen in je voedingsstijl.

Home: Text

Wie ben ik?

Ik ben Karen Andrade. Ik ben mama, diëtiste en diabeteseducator. In mijn vrije tijd volg ik graag opleidingen ivm mijn beroep. Ik lees graag wetenschappelijke artikelen en met een kritische blik probeer ik er dingen uit te halen die ik dan later in mijn praktijk toepas.
Verder ben ik een heel sociale persoon die graag tijd spendeert met familie en vrienden.
Ik heb Zuid-Amerikaanse roots maar mijn dieet kent geen grenzen.
Take some time to explore the blog, read something interesting, and feel free to reach out if you would like to collaborate on a project together.

Explore The Blog
KKN_6132.jpg
Home: About

Diensten

Graag wijs ik je erop dat motivatie centraal staat om je streefdoelen te behalen.

Legal Handshake

1ste consult

Image by Isaac Smith

2de consult

Online Discussion

Opvolgconsult

Intakegesprek +-60 minuten            €65

Tijdens deze consultatie bespreken wij je medische geschiedenis, streefdoelen, obstakels en zorgen. Dit is een eerste belangrijke stap richting je gewenste voedingsstijl.

Afspraak Maken

Opvolgconsultatie 45 minuten            €55

Tijdens de tweede consulatie krijg je van mij een gepersonaliseerde voedingsplan. Wij overleggen samen de belangrijkste aandachtspunten en stippelen wij een weekmenu uit.

Afspraak Maken

Gratis INFO 15 min

Via deze gesprek gaan wij kijken naar de dieperliggende oorzaken van eventuele gezondheidsklachten. Daarna kunnen wij de juiste aanpassingen bespreken die jou kunnen helpen.

Afspraak Maken
Home: Services
Home: Blog2
bottom of page